Zangers gevraagd voor gelegenheidskoor op Pasen

het-gekke-eieren-zingen-18546415

Wat zou het leuk zijn om met een groep gemeenteleden samen een gelegenheidskoor te vormen, dat tijdens de Paasdienst een paar liederen zingt.
En we zijn ook aan de slag om dat te organiseren. Daarom zijn we op zoek naar zangers; houdt u van zingen? Doe dan mee!

Er wordt geoefend op dinsdag 11 april en woensdag 12 april, direct aansluitend aan het avondgebed in de week voor Pasen, en natuurlijk ook voorafgaand aan de dienst op Pasen.

We hebben Gonnie Vermaat -een zangeres die sinds kort in Ophemert woont- deze keer bereid gevonden om het koor te dirigeren. Gonnie heeft zang gestudeerd en geeft ook zanglessen en zangworkshops.
U kunt zich aanmelden bij ds. Annemieke 06-29822102  of predikant@stmaartenskerkophemert.nl

Samen ontbijten op 5 Maart

ontbijt

Zondag 5 maart is een bijzondere zondag. Op deze zondag zullen we aandacht besteden aan de Biddag voor gewas en arbeid. Dat doen we ook door op die zondag te beginnen met een gezamenlijk ontbijt in de Torenhof om 09.00 uur. U bent van harte welkom!

En 5 maart  is tevens de eerste zondag van de 40-dagentijd. De kinderen van de zondagsschool zullen  dan ook met hun 40-dagenproject starten: “Geloof in het leven”.

De kerkdienst die om 10 uur begint, zal muzikaal worden opgeluisterd door fluitensemble ‘de Fluitantes’ (met een knipoog naar het frans) uit Culemborg.

Wij hopen velen van u te mogen begroeten bij het ontbijt en in de dienst.

Annemieke de Bruijn