Filmavond op 14 oktober voor Ophemert en Varik

bioscoop

Samen met de gemeente in Varik worden in de aankomende tijd twee filmavonden georganiseerd. De eerste is op woensdag 14 oktober in de Tovershof in Varik. Ds. Annemieke de Bruijn verzorgt een korte inleiding en daarna wordt de film Intouchables vertoond. Na de film is er tijd voor nagesprek en gezellig samen tijd doorbrengen. De avond begint om 19.30 uur. De entree is gratis, consumpties zijn tegen betaling.

In de flyer onderaan dit bericht kunt u deze informatie en die over de volgende filmavond op 17 februari 2016 nalezen.

We hopen op een grote opkomst uit zowel Ophemert als Varik!

flyer

 

Startdienst 13 september, thema “Goede buren”

foto 4

 

Op zondag 13 september starten we het kerkelijk jaar met een feestelijke start- en bloemendienst. Het jaar heeft als thema “Goede buren” en dit thema zal ook in deze dienst centraal staan. De buren van de kerk zijn speciaal uitgenodigd de dienst bij te wonen en ook aan de kinderen van de zondagsschool is gevraagd een vriend of vriendin mee te nemen.

Na de dienst staat er voor iedereen koffie en een lunch klaar in de Torenhof. We hopen dat u allemaal blijft om elkaar te ontmoeten en na te praten.

Bij de uitgang van de kerk en de Torenhof staan bossen bloemen klaar die we als groet van de gemeente bezorgen bij de ouderen in Ophemert. We vragen iedereen om een paar bossen mee te nemen en te bezorgen. Vele handen maken licht werk!

Graag tot ziens op 13 september!