Succesvolle Vaderdagmarkt


De gezellige en sfeervolle Vaderdagmarkt van 20 juni jl. is bijzonder goed verlopen. De totale opbrengst is uitgekomen op € 7.930,97! Een woord van dank aan allen die hieraan mee hielpen om dit mooie bedrag bij elkaar te brengen. Het geheel komt ten goede van het onderhoudsfonds van onze kerk.

Nogmaals DANK!!!

Kasteeldienst 2014

Collage Buitendienst 2014Zondag 22 juni vierde we onze dienst buiten op het Kasteel Ophemert. Het was een mooie dienst met prachtig weer. De muzikale ondersteuning door Euphonia en Bert van de Brink zorgden voor veel extra sfeer. Tijdens de dienst lieten we ballonnen los die al snel in het helderblauwe luchtruim verdwenen. Deze ballonnen stonden symbool voor het loslaten van je zorgen. Dit was het centrale thema van de preek van onze dominee Annemieke. De tafel voor aan de dienst was prachtig versierd met bloemstukken. Na de dienst hebben we met elkaar koffie gedronken voor het kasteel. Het was weer een prachtige dienst, waarbij we gelukkig ook veel, voor ons onbekende gasten, konden verwelkomen. Bijgaand een collage van de foto’s van de dienst. Als u er op klikt, krijgt u een grotere versie te zien.

Kerkrooster actueel


Het kerkrooster is weer aangepast. In het menu bovenin kunt u onder kerkdiensten het meest actuele rooster vinden. Ook vindt u daar de mogelijkheid om kerkdiensten terug te luisteren via kerkdienstgemist.nl.

Zomervakantie predikant


Onze dominee Annemieke de Bruijn neemt vakantie van 23 juni tot 21 juli. In pastorale noodsituaties kunt u contact opnemen met onze kerkenraadsvoorzitter mw. Ina van Doesburg (tel: 652123) of ouderling mw. Tonny Vermeulen (tel:651264)
Zij zullen dan contact opnemen met de waarnemend predikant.

Vaderdagmarkt op 20 juni


Vrijdag 20 juni om 18.00 uur is er weer de jaarlijkse vaderdagmarkt. Wel een weekje na vaderdag, vanwege het WK voetbal, maar het gaat zeker door. Er is weer een groot aantal kramen met allerlei huishoudelijke artikelen, mooie meubels, bloemen, boeken en speelgoed. In de Torenhof is er koffie en kunnen kinderen enveloppen trekken.
Voor de kinderen is er een gratis springkussen. Voor de inwendige mens worden er wafels gebakken en op het bekende terras naast de bar de barbecue. Hier draait ook Ome Cees weer met zijn Rad van Avontuur met mooie prijzen. Diverse sponsoren hebben er voor gezorgd dat hij mooie prijzen kan weggeven. Hiervoor hartelijk dank. De bekende schiettent van Dik ontbreekt ook dit jaar niet. Kortom voor “elk wat wils”. Om 22.00 uur is de trekking van de grote verloting. We hopen dat het, net als voorgaande jaren, weer een echt Hèmers gebeuren gaat worden.

Buitendienst Kasteel Ophemert

Op zondag 22 juni vieren we om 10.00 uur onze kerkdienst op het Kasteel Ophemert. Iedereen is welkom! We vieren de dienst buiten op het plein voor het kasteel. Voor de kinderen is een apart programma. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan kunnen we naar binnen. De dienst gaat dus altijd door!

De muziek wordt verzorgd door Euphonia en Bert van de Brink. Onze eigen dominee Annemieke de Bruijn zal de dienst voorgaan. Graag nodigen we u uit om na de dienst te blijven voor een kop koffie.

Buitendienst Ophemert