Kerk als nieuw

interieur
Op zondag 23 februari hebben we ons kerkgebouw weer in gebruik genomen. De weken daarvoor hebben we in de Torenhof de vieringen gehouden. De kerk is helemaal gewit van binnen. Ook zijn er delen opnieuw gestuukt. Alle banken zijn opgeknapt en opnieuw in de olie gezet. En zo zijn er allerhande klussen gedaan. Al met al is het een hele hoop werk geweest en het resultaat mag er zijn! Speciale dank gaat uit naar het kosterechtpaar. Zij zijn vele uren in de kerk geweest de afgelopen weken. Ook de kerkrentmeesters willen we hartelijk danken voor het begeleiden van de opknapbeurt. Voor meer foto’s, klik hieronder op ‘continue reading’.

Lees verder

Gespreksgroep 30+ op 11 maart

gespreksgroep2
Op dinsdag 11 maart a.s. is om 20.00 uur de gespreksgroep 30+ bij Jolanda de Lange, in Zennewijnen. Thema van de avond is “Geloven in je gezin”. De avond wordt inhoudelijk verzorgd door Emila + Theresia, met aanvulling van Ds. Annemieke de Bruijn. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met Angelique Bos.

Gezinsdienst 23 februari 2014

gzin
Aanstaande zondag 23 februari wordt een gezinsdienst gehouden. In deze dienst gaat onze eigen dominee Annemieke de Bruijn voor. Jong en oud zijn van harte welkom om 10.00 uur. De restauratie van de kerk is dan gereed. We kunnen onze dienst dus in een wonderlijk witte kerk houden.
Na de dienst is er koffie drinken. Voor de kinderen is er limonade. Hopelijk tot dan!

Actie Kerkbalans

donaties
In de afgelopen periode is de Actie Kerkbalans geweest. In totaal is voor het jaar 2014 bij de Actie Kerkbalans €25.500 toegezegd. Een heel mooi resultaat voor de onze gemeente. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Iedereen die aan dit resultaat heeft meegewerkt, willen we heel hartelijk bedanken.

Activiteiten van de kerk

kalender
Op de homepagina van de site staat een blauwgrijze kalender. Deze kalender is bedoeld om de activiteiten van onze gemeente zichtbaar te maken. Dus als je bijeenkomsten organiseert, zoals gespreksgroepen, vaderdagmarkten, buitendiensten, etc., stuur dan een mail naar webmaster@stmaartenskerkophemert.nl. En dan zorgen we er voor dat deze bijeenkomsten in de kalender opgenomen worden.

Bij het aanmelden van een bijeenkomst, graag de volgende zaken vermelden:

  • Titel bijeenkomst
  • Datum
  • Tijdstip
  • Locatie
  • Contactgegevens voor meer informatie
  • Eventueel korte beschrijving van de bijeenkomst

Met vriendelijke groet,